• Snelle levering
  • Betaalbaar
  • Betrouwbaar
  • Kwaliteit
  • Service +31 (0)6 82430941
Home » Binnenverwarming » Infrarood mattenverwarming

Warme voeten matten leveren wij in verschillende uitvoeringen van diverse merken zoals Schloss en Krauss.  De Schloss en de Kraus warme voeten matten zijn in 2 verschillenden kleuren leverbaar namelijk: crème en antraciet grijs. De Schloss warme voeten matten zijn voorzien van een 200cm lange aansluitkabel met stekker en aan/uit schakelaar en zijn voorzien van een thermische veiligheid.  De Kraus warme voeten matten zijn voorzien van een aansluitkabel met stekker met een lengte van 150cm. Doordat het vermogen lager is als de Schloss warme voeten matten zijn de Krauss warme voeten matten niet voorzien van een thermische veiligheid.  De Krauss matten zijn zeer geschikt voor caravans en ondervloeren van vinyl.  Dit product wordt in Heerhugowaard, Nederland geproduceerd.

 

De 2HEAT Siliconen warmte matten, IP67, kunnen een temperatuur bereiken van ca. 120'C of 150'C (afhankelijk van diverse factoren), en kunnen voor tal van toepassingen worden gebruikt.
De 2HEAT Siliconen warmte matten zijn voorzien van een infrarood verwarmingselement met een vermogen van 1000W/m2 of 1500W/m2. Het geheel is dusdanig gesealed dat deze vocht bestendig zijn!  

 

De rubberen warmtematten, welke in Heerhugowaard worden geproduceerd, zijn leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.  Voor binnen gebruik betreft het de rubberen warmtematten die voorzien zijn van een rubberen voor en achterkant met een antislip laag aan beide zijdes.

De droogloop infrarood rubberen mat is voorzien van een rubberen onderlaag en een droogloop mat bovenlaag. Deze matten zijn voorzien van een snoer met aangegoten stekker. Ideaal te gebruiken in werkplaatsen of ruimtes die bloot staan aan vocht en dergelijke.

 

 

 Wir liefern warme Fußmatten in verschiedenen Designs von verschiedenen Marken wie Schloss und Krauss.
Die warmen Fußmatten von Schloss und Kraus sind in zwei verschiedenen Farben erhältlich: Creme und Anthrazitgrau.
Die warmen Fußmatten von Schloss sind mit einem 200 cm langen Verbindungskabel mit Stecker und Ein / Aus-Schalter ausgestattet und mit einer thermischen Sicherheit ausgestattet. Die Kraus Warmfußmatten sind mit einem Verbindungskabel mit Stecker mit einer Länge von 150cm ausgestattet.
Da die Leistung geringer ist als bei den warmen Fußmatten von Schloss, sind die warmen Fußmatten von Krauss nicht thermisch geschützt. Die Krauss-Matten eignen sich sehr gut für Wohnwagen und Vinylunterlagen. Dieses Produkt wird in Heerhugowaard, Niederlande, hergestellt. Die in Heerhugowaard, Niederlande, hergestellten Gummi-Wärmematten sind in verschiedenen Größen und Ausführungen erhältlich. Für den Innenbereich handelt es sich um Gummi-Heizmatten, die vorne und hinten mit einer rutschfesten Schicht auf beiden Seiten ausgestattet sind.
Die trockenlaufende Infrarotgummimatte ist mit einer Gummiunterschicht und einer Trockenlaufmattenoberschicht versehen.
Diese Matten sind mit einem Kabel mit geformtem Stecker ausgestattet.
Ideal für den Einsatz in Werkstätten oder Räumen, die Feuchtigkeit und dergleichen ausgesetzt sind.

MEER INFORMATIE OF OFFERTEAANVRAAG