• Snelle levering
  • Betaalbaar
  • Betrouwbaar
  • Kwaliteit
  • Service +31 (0)6 82430941
Home » Vloer » Wat is infrarood

Met andere woorden, het verwijst naar een lange golflengte van infraroodstralen. Hier is infraroodstraal een soort elektromagnetische golf die een langere golflengte heeft dan een rood gebied van een zichtbare straal en een groot thermisch effect heeft.

 

 

Eigenschappen van ver-infraroodstralen

Licht wordt over het algemeen goed gereflecteerd als de golflengte kort is, en heeft de eigenschap te worden geabsorbeerd wanneer het een lang object bereikt. Met andere woorden, infraroodstralen dringen door zonder te worden gereflecteerd wanneer ze het menselijk lichaam raken door de aard van licht.

 

Algemeen effect

Verre infraroodstralen zijn de gunstigste golflengten in het menselijk lichaam. Wanneer het wordt uitgestraald in moleculen zoals water dat cellen in het menselijk lichaam vormt, infiltreert het in de huid van 4-5 cm diep, wat 80 keer zo diep is als normale warmte. De cel wordt ook iets meer dan 2000 keer per minuut getrild om de weefsels van de cel te vitaliseren en levensactiviteiten te stimuleren. Dit proces wekt warmte-energie op en geeft veel zweet af. Het geeft giftige stoffen, afvalstoffen en zware metalen vrij, breekt trombus af om de bloedcirculatie te bevorderen, reinigt het bloed en verhoogt het PH-niveau dat moet worden verzuurd. Het heeft het effect dat het de constitutie van moderne mensen verbetert tot een gezonde alkaliteit.

 

1. Huidschoonheid

Het verwijdert acne, sproeten en ouderdomsvlekken en elimineert lichaamsgeur. Het activeert ook het biologische weefsel, waardoor de veroudering van de huid wordt vertraagd, waardoor de huid veerkrachtig en levendig wordt.

2. Preventie van volwassen ziekten en het verlichten van stress

Het verwijdert de afvalstoffen, zware metalen en overtollig zoutgehalte dat zich in het lichaam heeft opgehoopt door de actie die veel zweten veroorzaakt. Vooral tijdens het proces vermindert de afvoer van ureum en kooldioxidegas de belasting van de nier- en leverfunctie, stabiliseert het EEG en is het effectief bij het voorkomen van ziekten bij volwassenen, het verminderen van vermoeidheid en stress en het verlichten van menstruatiepijn.

3. Verhoging van wondgenezing en immuniteit

Naast het behouden van de elasticiteit van de huid, is het ook effectief tegen huidziekten. Het helpt ook de wondgenezing te verbeteren door de immuniteit te verhogen. In Japan wordt het actief toegepast bij de behandeling van kanker.

4. Verbeter de bloedcirculatie en lichamelijke gesteldheid

Door het bloedstolsel in het bloedvat af te breken, reinigt het het bloed en bevordert het de bloedcirculatie. Het heeft ook het effect dat het de constitutie alkaliseert door het PH-niveau te verhogen.

MEER INFORMATIE OF OFFERTEAANVRAAG