• Snelle levering
  • Betaalbaar
  • Betrouwbaar
  • Kwaliteit
  • Service +31 (0)6 82430941
Home » Wand » Applicaties toepassingen

Hotel, motel, condo, instelling, studentenflat

Het is gemakkelijk te beheren omdat je de verwarming van elke kamer kunt regelen met één hoofdcontroller en het warmt in korte tijd op, dus het is niet nodig om van tevoren een andere verwarming te doen. Het vereist geen aparte stookruimte en zorgt voor een ruimere en comfortabelere ruimte. Het systeem verwarmt alleen de benodigde ruimte, zodat u op verwarmingskosten kunt besparen.

 

Efficiëntie appartement, gebouw, kantoor

Wij zorgen voor een warme en prettige omgeving zonder dat er aparte apparatuur, ruimte en hinderlijke brandstofinjectie nodig is.

 

Restaurants, cafetaria

Het maakt een aangename indruk die verschilt van het gebruik van een heteluchtventilator, en de verwarmingskosten worden verder verlaagd door de verkoop te verhogen met het differentiatiepunt van ver-infraroodverwarming en het verwarmen van alleen de benodigde ruimte.

Pension, landhuis, bungalow, recreatiebos

Het maakt een aangename indruk die verschilt van het gebruik van een hete luchtventilator, en de verwarmingskosten worden verder verlaagd door de verkoop te verhogen met het differentiatiepunt van ver-infraroodverwarming en het verwarmen van alleen de benodigde ruimte.

Kleuterschool, kinderdagverblijf

Vloerverwarming zorgt voor een warme speelruimte voor kinderen. In tegenstelling tot het gebruik van een hete luchtventilator, zorgen aangename lucht en ver-infraroodeffect voor een milieuvriendelijke onderwijsomgeving en de gezondheid van kinderen. Het is het beste verwarmingssysteem omdat er geen geluid of geur is.

Ziekenhuis, medische kliniek

Het straalt ver-infraroodstraling uit, wat goed is voor de gezondheid van patiënten, en produceert een aangenaam binnenklimaat tegen lage kosten terwijl het alleen elektriciteit gebruikt, wat schone energie is.

Kerk, kathedraal, tempel, opleidingscentrum, gebedsruimte

In tegenstelling tot het gebruik van een hete luchtventilator, stelt het een bezoeker tevreden met een prettige indruk en een ver infrarood effect.

Appartement Veranda, verbouwing

Verwarming van de veranda van een collectief appartement kan licht van gewicht zijn zonder juridische inmenging en de bouwkosten zijn lager dan bij de conventionele methode.

Container, stalen huis

Hij kan overal worden geïnstalleerd waar elektriciteit is aangesloten, is licht en gemakkelijk te verplaatsen en te installeren.

Caravan Camper

Met behulp van een draagbare generator of het aansluiten van de stroom kan hij licht en handig in de caravan of camper worden geïnstalleerd.

MEER INFORMATIE OF OFFERTEAANVRAAG